EDULLINEN HUONEKALUJEN TOIMITUS SUOMESSA
PARHAAN HINNAN TAKUU
365 PÄIVÄÄ RAHAT TAKAISIN TAKUU
Suomi
Valikko

TOIMITUSAIKA JA KULJETUS

Jokaiselle tuotteelle on oma arvioitu toimitusaika, mitkä löytyy tuotteen tuotesivulla. Yritämme myös mahdollisuuksien mukaan toimitusaikoja lyhentää. Useimmiten toimitukset kuljetetaan arvioituina toimitusaikoina.

 

  • Kaikki huonekalujen tilaukset toimitetaan edullisesti koko Suomessa kotiin asti (tai siihen saakka mihin Pood24.fi pakettiautolla pääsee).
  • Suurin osa meidän pehmeistä kalusteista (kulmasohvat, jennkisänkyt) toimitetaan 2-4 kpl paketoituna osissa. Huonekalut toimitetaan pääsääntöisesti osina.
  • Kokoamisohjeet mukana paketeissa.

 

Soitamme Teille noin yksi päivä ennen toimitusta varmistamiseksi tarkemmin saapumisaika.

 

Saarille tehtyjen tilausten vähäisyyden vuoksi voivat toimitusajat pidentyä. Kalusteet toimitetaan heti kun reittiin kuuluvien tilausten määrä on täynnä. Informoidaan asiakasta jokaisen tilauksen toimituksen osalta.

Tilauksen toimitus alkaa tilauksen vahvistuksen päivämäärästä. Tilausvahvistus lähetetään Teille joko sähköpostitse tai puhelimitse. 

Tilausta vastaanotettaessa tarkistakaa varmasti paketin sisältö ja sen jälkeen allekirjoittakaa toimituksen liityvät asiakirjat. Jos huomaatte paketissa vahinkoja niin ilmoittakaa asiasta kuljettajaa ja merkatkaa lisätietona asiakirjoihin. Jos huomasitte vahinkoja toimituksen jälkeen, olkaa meihin yhteydessä sähköpostilla info@Pood24.fi.