EDULLINEN HUONEKALUJEN TOIMITUS SUOMESSA
PARHAAN HINNAN TAKUU
365 PÄIVÄÄ RAHAT TAKAISIN TAKUU
Suomi
Valikko

Myyntiehdot

Myyntisopimuksen voimassaolo, tavara- ja hintatiedot:

Myyntiehdot ovat voimassa ostettaessa tavaroita verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on merkitty tuotteiden vieressä.

Toimitusmaksu riippuu toimitustavasta.

Toimituskulut näkyvät ostajalle tilauksen yhteydessä.

Tieto tuotteista verkkokaupassa löytyy jokaisen tuotteen tuotesivulla.

Verkokaupassa näytettävät tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia ja tuotteiden kuvat voivat vahingossa poiketa todellisista tuotteista.

Ilmaisen kuljetuksen tapauksessa huonekalut kuljetetaan talon eteen.

Pood24.fi on henkilötietojen pääkäsittelijä, Pood24.fi välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS:lle.

Voit tutustua maksutapoihin täältä.

Kuljetustiedot löydät täältä.

 

Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 20%.

 

 

Toimitusaika

Tuotteiden vieressä näkyvät toimitusajat ovat arvioidut toimitusajat. Tarkemman toimitusajan saamiseksi voitte rohkeasti soittaa puhelimitse numeroon +372 5029 069 tai lähettämällä sähköpostiviesti osoitteseen info@Pood24.fi.

Tuotteen tilaamiseksi lisää haluamasi tuote ostoskoriin. Voit tehdä tilauksen täyttämällä vaaditut tietokentät ja valitsemalla sopiva toimitustapa. Tämän jälkeen näytöllä näkyy maksun määrä, joka voidaan maksaa käytettävissä olevilla maksuratkaisulla.

Voit valita sinulle sopivan maksutavan tilauksesi maksamiseen:

  • Maksu käteisellä tai pankkikortilla toimituksen yhteydessä (tämä vaihtoehto on käytettävissä vain huonekaluostoissa)
  • Internet-maksu verkkopankilla tai Visa / Mastercard debit- tai luottokortilla
  • pankkisiirrolla
  • Leasingissa

Voit tutustua maksutapoihin täältä.

Sopimus astuu voimaan, kun tilaus on vahvistettu puhelimitse vahvistussähköpostin vastaanotettua.

Mikäli tilattua tavaraa ei voida toimittaa tavaran loppumisen tai muun syyn vuoksi, siitä ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja maksetut rahat (sis. toimituskulut) palautetaan välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä.

 

Toimitus

Tuotteet lähetetään ympäri Suomea.

Suomen sisäiset lähetykset saapuvat ostajan ilmoittamaan määränpäähän tuotteen mukana ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Poikkeustapauksissa tuotteen todellinen toimitusaika voi olla verkossa ilmoitettua pidempi. Tällaisissa tilanteissa asiakkaalle ilmoitetaan asiasta puhelimitse tai sähköpostitse ja tavarat toimitetaan asiakkaan kanssa sovittuna aikana.

 

Palautusoikeus

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus ei ole voimassa, kun ostajaksi on yritys.

14 vuorokauden palautusoikeuden käyttämiseksi tilattua tuotetta ei saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden todentamiseksi tavaroiden testaamiseen fyysisessä myymälässä sallitulla tavalla.

Mikäli tuote on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi tai siinä on käytön tai kulumisen merkkejä, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa maksun määrää tavaran arvon alenemisen mukaisesti.

Tuotteen palauttamiseksi tulee tehdä peruuttamishakemus tuotteen ostosta, joka tulee lähettää osoitteeseen info@Pood24.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen tulee kirjoittaa asiakkaan nimi, tilausnumero ja tavaran nimi.

Tuotteen palautuskulut maksaa ostaja.

Palautettava tuote tulee palauttaa kokonaisena, ilman käytön jälkiä ja alkuperäispakkauksessa tai uudessa pakkauksessa. Ostajan on myös palautettava tai palautettava kaikki tämän oston yhteydessä saamansa lisätuotteet ja edut.

Palautetun tavaran vastaanotettuaan verkkokauppa palauttaa ostajalle välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta, kaikki ostajalta sopimuksen mukaan saamat maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä palautuksesta siihen asti, kuin sopimuksen kohteena oleva tuote on palautettu tai ostaja on toimittanut todisteen tuotteen palautuksesta, riippuu, kumpi tulee ensin.

Mikäli ostaja on nimenomaisesti valinnut verkkokaupan tarjoamasta edullisimmasta tavanomaisesta toimitustavasta poikkeavan toimitustavan, verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle tavanomaiseen toimitustapaan liittyvän kulun ylittävää hintaa.

Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä kaupasta ja vaatia ostajalta tavaran palautus, jos tavaran hinta verkkokaupassa on virheen vuoksi huomattavasti alhaisempi kuin tavaran markkinahinta.

 

Reklamaatiot

Verkkokauppa on vastuussa ostajalle myytyjen tuotteiden vahingoista, jotka olit olemassa jo toimitushetkellä ja joka ilmenee kahden vuoden kuluessa tavaran toimittamisesta ostajalle. Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tuotteen toimittamisesta ostajalle oletetaan, että virhe oli olemassa jo toimitushetkellä. Verkkokaupan velvollisuus on kumota kyseinen olettama.

Ostajalla on virhetilanteessa oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@Pood24.fi

Verkkokauppa ei vastaa vahingoista, jotka ovat ilmenneet sen jälkeen, kun tuote on toimitettu ostajalle.

Mikäli verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on vahingoja, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen. Mikäli tavaraa ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki kauppasopimukseen liittyvät maksut.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan valitukseen kirjallisesti tai kirjallisesti jäljennettävässä muodossa 3 arkipäivän kuluessa.

 

Hyväksymällä myyntiehdot hyväksyt myös uutiskirjeemme vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjeitä, ilmoita siitä asiakaspalveluumme tai soita 0505565557. Uutiskirjeiden tilauksen voi myös perua ensimmäisen uutiskirjeen vastaanottamisen jälkeen.